Liforme Mat ve Manduka PRO Mat Karşılaştırmalı Analiz – Stilefit.com
Karşılaştırmalı Analiz: Manduka Pro mu Liforme Yoga Matı mı? - Stilefit.com

Karşılaştırmalı Analiz: Manduka Pro mu Liforme Yoga Matı mı?


Manduka Pro mu, Liforme Yoga Matı mı?

Bir yoga matı satın almak istediğinde karşına onlarca seçenek çıkar. Bu seçeneklerin kalınlıkları, boyları, dokuları ve malzemeleri birbirinden farklıdır. Bunun sebebi farklı istekleri karşılamak için tasarlanmalarıdır. Manduka ve Liforme, yüzlerce mat alternatifinin arasında üstün özellikleriyle öne çıkar. Tüm dünyada yogilerin en çok tercih ettiği bu iki markanın özelliklerini aşağıdaki tabloda görebilirsin.  

 

Manduka Pro - Liforme Yoga Matı Karşılaştırması

MANDUKA

LIFORME

ÖLÇÜLER

Boy

180cm

185cm

Genişlik

66cm

68cm

Kalınlık

6mm

4,2mm

Ağırlık

3,4kg

2,5kg

TEKNİK ÖZELLİKLER

Materyal

Lateks içermeyen güvenli PVC

Doğal kauçuk

Yüzey Dokusu

Kapalı hücre

Eko-poliüretan

Kaydırmaz Yüzey

Dokulu Üst Katman

GripForMe Tasarımı

Çevre Dostu

Evet

Evet

Kullanım Süresi

Ömür boyu

1-5 Yıl

GENEL ÖZELLİKLER

Model

Pro

Yoga Matı

Ülke

Almanya

İngiltere

Öne Çıkan Özellik

Ömür Boyu Garanti

Align For Me-Hizalama Sistemi

Sertifikalar

Oeko-Tex®

Ekstralar

Yoga Matı Çantası

 

Hangisi Sana Göre?

Tabloda görebileceğin gibi iki mat arasında çok belirgin farklar vardır. Bununla birlikte her ikisi de yoga pratikleri için yüksek tutuş ve yastıklama özelliğine sahiptir.

Manduka Pro serisinin matları, kapalı hücre yapısı sayesinde nemi içeriye almaz. Liforme Yoga Matı serisi isi geçirgen yapıya sahiptir. Nemi süzer, Bikram tarzı yoğun pratiklerde bile rahat bir deneyim sunar. GripForMe özelliğiyle Liforme yoga matı üzerinde Aşağı Bakan Köpek ve Savaşçı gibi duruşları rahatlıkla yapabilirsin. Manduka Pro serisini yüksek nemli ortamlarda bir havluyla kullanman idealdir.

Liforme’un sunduğu bir başka özellik AlignForMe ismini verdikleri hizalama çizgileridir. Bu çizgiler, özellikle yeni başlayanlar için kılavuz niteliğindedir. Pozlarda ellerini ve ayaklarını nereye koyman gerektiği konusunda sana yardımcı olur. Hizalama çizgileri pek çok eğitmen için de kolaylık sağlar. Birçoğu, sınıflarında bu çizgilerden faydalanarak öğrencilerine daha rahat eğitim verdiğini belirtmektedir.

Manduka Pro serisinin öne çıkan özelliklerinden biri kullanıcılarına sunduğu ömür boyu garantidir. Bu garanti şu anlama gelir: Bir Manduka Pro satın aldığında, bu matı hayatın boyunca kullanabilirsin. Manduka Pro, geniş ölçüleri ve benzersiz dokusu sayesinde yoga pratiklerinde konfor sunar. Kullandıkça sana uyum sağlayan Pro, zamanla bir parçan gibi olur. Yıllar içinde kullanımı daha da rahat hale gelir.

Doğal kauçuk ile eko-poliüretan malzemenin birleşiminden üretilen Liforme Yoga Matı, biyolojik olarak parçalanabilir yapıdadır. Doğada 5 yıla kadar çözünebilir özelliktedir. Aynı özellik, Liforme Yoga Matları için sınırlı kullanım ömrü demektir. Bu matların ömrü pratik sıklığına ve uyguladığın yoga türüne bağlıdır. Bakım talimatlarına uyduğun takdirde Liforme matını 1-5 yıl arasında kullanabilirsin.

Üretiminde çevreye zarar vermeyen yüksek yoğunluklu PVC kullanılan Manduka Pro serisi de doğa dostudur. Manduka, Pro serisinde sahip olduğu Oeko-Tex® sertifikası ile ürünün içeriğinde zararlı hammadde olmadığını belgelemiştir.

Karar Verirken

Tabloda ve yazıda yer alan karşılaştırmayı okuduktan sonra karar vermen kolaydır. Satın almak istediğin üründe ne aradığını biliyorsan isteklerini matların özellikleriyle eşleştirmen yeterlidir.

Ömür boyu kullanacağın, güçlü yastıklama özelliğine sahip, kolay temizlenebilir bir Manduka mı? Yoksa doğal kauçuk yüzeyiyle seni sımsıkı tutan, kılavuz çizgileriyle yol gösteren Liforme mu? Seçimini yap ve pratiklerinin keyfini çıkar.

VIE ACTIVE SEPETTE EK %20 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA

İndirimli Vie Active Ürünlerini Keşfet

Sepet