Sezon Trendi Bisiklet Taytı – Stilefit.com
Bisiklet Taytıyla Yaratabileceğin 3 Havalı Stil - Stilefit.com

Bisiklet Taytıyla Yaratabileceğin 3 Havalı Stil


Taytlar, spor giyim modasının en gözde parçaları arasında yer alır. Bisiklet taytları ise özellikle sıcak mevsimlerin favori giysileridir. Spor yaparken olduğu kadar gün içinde de konfor sunan bu giysiler çekici stiller yaratmana yardımcı olur. Son derece havalı olmanı sağlayan kısa taytları farklı şekillerde kullanabilirsin.

1 Spor Yaparken Şıklığınla Öne Çık  

Taytlar gün içinde sıkça kullanılsa da konforlarını en iyi hissettiğin yer antrenmanlardır. Bu spor giysiyi birçok farklı antrenman türünde tercih edebilirsin. Bisiklete binerken, spor salonunda ya da yürüyüş yaparken aradığın rahatlığı bulabilirsin.

Eskiden spor yaparken şık görünmek kimsenin aklına gelmezdi. Sportif yaşam biçimi de günümüzdeki kadar yaygın değildi. Bu nedenle spor giyim eşyaları sıradan ve gösterişsizdi. Bugün ise durum tamamen farklı. Spor yaparken tarzınla öne çıkman hiç de zor değil. Artık rengarenk koleksiyonlar hazırlanıyor. Doğru parçalarla stilini öne çıkarabilirsin.

Bisiklet taytlarının her zevke hitap eden değişik renklerini ve baskılı modellerini bulabilirsin. Eğer sade bir stil yaratmak istiyorsan düz renklerden tercih etmen yeterlidir. Siyah bir ürünü beyazlar ya da sezonun pastel tonlarıyla eşleştirebilirsin. Fitness ya da yürüyüş ayakkabılarının tonlarında seçeceğin çoraplar stiline hareket kazandırır.

Eğer daha gösterişli tarzlar ilgini çekiyorsa renkli koleksiyonlar arasından doğru ürünü seçmelisin. Son dönemde popülerliği iyice artan hayvan baskılı modelleri tercih edebilirsin. Havalı stilini çekici sporcu sütyenleri ve saç bantlarıyla tamamlayarak spor yaparken de şık görünebilirsin.

2 Sıcak, Çok Sıcak Yaz Stilleri

Yaz mevsimi hemen herkesin favorisidir. Güneşli günlerde sokaklarda en çok incecik elbiseler, açık ayakkabılar, şortlar ve etekler görülür. Sıcak yaz gecelerinde bile birkaç parça giysi yeterli olur. Bu güzel günler için hazırladığın kombinlerden birine bisiklet taytını ekleyebilirsin.

Sıcak bir yaz akşamında dışarıya çıkarken havalı bir sokak stiline hayır demezsin. Renkli crop üstler ya da şık sporcu sütyenlerinle parlak bir bisikletçi taytı giyebilirsin. Kısa tasarımlarıyla yaz stillerine mükemmel şekilde uyum sağlayan biker taytlar havalı bir görünüm sağlar. Tamamlayıcı olarak kalın tabanlı sandaletler ya da bantlı spor terlikler giymeyi dene. Özgün bir tarz seni bekliyor.

Sandaletler ve terlikler yaz aylarında konforlu adımlar sunar. Ayakları tamamen ya da kısmen açıkta bırakan yapıya sahip oldukları için terletmez. Uygun yastıklama özelliği ile tasarlanan modellerle uzun süre ayakta kalabilir, dilediğin kadar yürüyebilirsin.

Yaz stiline eşik edebilecek bir başka tamamlayıcı da spor ayakkabılardır. Spor ayakkabılar hem performans odaklı, hem de günlük kullanım için üretilir. Taban yapısı ve tasarım ayrıntıları sana en uygun olan modeli seç ve sportif şıklığını tamamla.

3 Bahar Mevsimine Uygun Karizmatik Görünümler

İlkbahar da, sonbahar da giysi konusunda kararsızlığın hakim olduğu mevsimlerdir. Her ikisi de geçiş dönemi olduğu için ne giyeceğin konusunda hep şüphe duyarsın. Bu değişken mevsimleri uygun kombinlerle hem şık hem de konforlu şekilde geçirebilirsin.

Bisiklet taytlarını ılık ve güneşli bahar günlerinde tercih etmelisin. Üzerine oversize bir gömlek ve spor bir yelek giyerek oldukça havalı görünebilirsin. Stilini spor şapkalarla desteklemek iyi bir seçim olacaktır. Mevsim renklerini en rahat ettiğin spor ayakkabılarınla tamamladığında sokaklarda bahar stilinle öne çıkarsın.

Sokak modasında tarzınla öne çıkmak için uzun trençkotlar veya bol kesim kot ceketler de kullanabilirsin. Taytından daha uzun ya da onunla aynı uzunlukta modeller oldukça çekici bir tarz oluşturur. Bilekte biten renkli çoraplar ve günlük spor ayakkabıların spor stilini kusursuz şekilde tamamlar.

 

 

 

VIE ACTIVE SEPETTE EK %20 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA

İndirimli Vie Active Ürünlerini Keşfet

Sepet