Under Armour No-Slip Waistband: Kaymayan Teknoloji – Stilefit.com
Under Armour No-Slip Waistband: Seninle Hareket Eden Taytlar - Stilefit.com

Under Armour No-Slip Waistband: Seninle Hareket Eden Taytlar


Under Armour No-Slip Waistband: Seninle Hareket Eden Taytlar

Under Armour, ürünlerini performans iyileştirmeye odaklanan detaylarla donatan bir spor giyim markasıdır. Taytlarına eklediği No-Slip Waistband teknolojisiyle sporculara benzersiz rahatlık sunar. Ek olarak, HeatGear teknolojisinin sunduğu ultra hafif yapı, giydiğin ürün üstünde yokmuş hissi verir. Bununla birlikte bu modeller kesinlikle içini göstermez.

No-Slip Waistband detayı eklenen modellerle tayt belinden kaymaz. Bu şekilde sen yalnızca hareketlerine odaklanırsın.

Ürün kumaşının dört yönlü esneme kabiliyeti sana hareket özgürlüğü sağlar. Compression özelliğiyle tenini sıkıca saran taytlar 2. deri hissi verir. Kumaş yapısı teri emerek teninden uzaklaştırır ve çok çabuk kurur. Kötü kokuları engelleyen nitelik sayesinde kokuya bağlı mikrop oluşumunun önüne geçer. Markanın taytları fonksiyonel cepler ve dekoratif dikişlerle süslenir. Bir yanda konfor sunan, diğer yanda şıklık sağlayan detaylar mevcuttur.

Kaymayan Bel Bandı Nedir?

Spor yaparken kıyafetlerinin bedeninle uyum içinde hareket etmesi performansını büyük ölçüde etkiler. Örneğin, bir tabata egzersizi sırasında kayan taytını yukarı çekip durarak vakit harcamak istemezsin. Ya da ısınmak için ip atlarken belinden kayıp giderek dikkatini dağıtan bir taytla uğraşmayı da.

Under Armour, geliştirdiği son teknoloji sayesinde bu tarz sorunları ortadan kaldırmıştır. No-Slip Waistband özelliğine sahip taytlar seninle birlikte hareket eder. Hangi seviyede ya da hangi yoğunlukta hareket ettiğin önemli değildir. No-Slip Waistband özelliğine sahip taytlar beline rahatça oturur ve hiç kıpırdamadan performansını destekler.

UA No-Slip Waistband’in Kaymamasını Sağlayan Nedir?

Under Armour, hareketlerinle uyumlu bu ürünün süper ince kumaşını çift taraflı silikon baskılarla destekler. Bel bandı üzerinde yer alan bu yapı giysiyi bedenine sabitler. Sen hareket ederken silikonun tutuş özelliği vücudun sarar ve böylece tayt üstünden kayıp gitmez.

Tutuş kabiliyeti eklenen yüksek bel bandı ekstra destek sağlar. Örtüş özelliğine sahip taytların yapısı içini göstermez. Markanın özel bel bandı tasarımına sahip modeller kusursuz birer performans ürünleridir. Çift katlı bel bandı esnektir. Konforunu arttırır ve sportif aktivitelerini iyileştirir.

Neredeyse üzerinde olduğunu unuttuğun giysiye antrenman süresince elini sürmediğini fark edince doğru ürünü seçtiğini anlarsın.

Under Armour markası, No-Slip Waistband teknolojisine birçok tayt modelinde yer verir. Renk ve desen alternatifleri arasından performans giysilerinle uyumlu modeli seçebilirsin. Kesintisiz ve daha konforlu egzersizler için yapman gereken tek şey en beğendiğini seçmek. 

 

VIE ACTIVE SEPETTE EK %20 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA

İndirimli Vie Active Ürünlerini Keşfet

Sepet