Manduka Eko mu Pro mu, Hangisi Sana Göre? – Stilefit.com
Manduka Eko mu Pro mu, Hangisi Sana Göre? - Stilefit.com

Manduka Eko mu Pro mu, Hangisi Sana Göre?


Manduka markası yoga dünyasının en beğenilen aksesuarlarını üretir. Markaya ait eKO ve PRO serisi, tüm dünyada yogilerin en çok tercih ettiği matlar arasındadır. Üstün özelliklere sahip olan bu serilerden hangisinin sana uygun olduğunu bulmak için bu karşılaştırmayı kullanabilirsin.

Manduka, hem eKO serisi hem de PRO serisi için üç model üretir: Temel(orijinal), Lite ve Travel. Her iki seri de yoga eğitmenlerinin yorumlarıyla tasarlanmıştır. Mükemmel bir yoga pratiği sağlayan özelliklere sahip modelleri birbirinden ayıran özellikler vardır. Yazının sonunda hangi matın senin için uygun olduğuna daha rahat karar verebilirsin.

Neden PRO?

PRO, Manduka’nın tüm dünyada en fazla satılan modelidir. Bunun nedenleri ürünün dayanıklılığı, kusursuz yastıklama özelliği, kullandıkça tutuşunun artması ve çevre dostu olmasıdır. Kapalı hücre yapıya sahip olan PRO, nemi içine almadığı için uzun ömürlüdür. Hatta o kadar uzun ömürlüdür ki, ömür boyu dayanıklılık garantisi vardır. Eğer kullanma talimatlarına uygun kullandığın bir mat zaman içinde bozulursa, marka bu ürünü yenisiyle değiştirir.

Kapalı hücre yapısının PRO’ ya kazandırdığı başka bir özellik ise temizleme kolaylığıdır. Seansını tamamladıktan sonra nemli bir bezle yüzeyi temizleyip kurumaya bırakabilir ve ardından ürününü kaldırabilirsin.

PRO serisinin kusursuz yastıklama özelliği serideki modellerin yoğunluğundan ve kalınlığından gelir. Bu yapı diz, dirsek ve bilek gibi eklem yerlerini güvenli şekilde korur. Zorlu asanaları altındaki zeminin varlığını hissetmeden rahatlıkla yaparsın. Matın geniş yüzeyi sayesinde duruşlar arasındaki geçişlerin daha konforlu olur.

PRO serisindeki kapalı hücreli yüzey yapısı kullandıkça sana uyum sağlar. Diğer deyişle her kullanımdan sonra PRO’ nun konforu artar. Bununla birlikte bu ürün nemle beraber kayganlaşabilir. Eğer pratikler sırasında çok terleyen bir yapın varsa, özellikle de ellerin terleyip nemleniyorsa bir yoga havlusu kullanabilirsin. PRO serisindeki herhangi bir modelin üzerine yerleştireceğin havlu, seansının kesintisiz olmasını sağlar.

Manduka PRO serisinin üretiminde kullanılan PVC yüksek kalite bir materyaldir. Uluslararası geçerliliği olan OEKO-TEX sertifikasını taşıyan seri Almanya’da üretilmektedir. Bu sertifika, ürünün üretimi sırasında çevreye ve insan sağlığına zarar verilmediğinin kanıtıdır. Modeli çevre dostu kılan diğer özelliği ise eskimemesidir. Ömür boyu dayanıklılık garantisine sahip mat yoga serüvenin boyunca sana yorulmadan ve bozulmadan eşlik eder.

Neden eKO?

Özel dokulu yüzeyiyle tamamen el yapımı olan eKO serisi Amazon ormanlarının dışında yetişen kauçuk ağaçlarından üretilir. Çevre dostu matların gelecek neslini temsil eden eKO’ nun üretiminde hiçbir zararlı kimyasal kullanılmaz. Piyasadaki diğer kauçuk matlardan daha dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

eKO serisi PRO’ya göre çok daha yumuşak bir mattır. Özel dokusu eklem yerlerin için anında yastıklama sunar. PRO gibi kullandıkça açılmaz. Kauçuk yüzeyi yüksek tutuş sağlayan eKO’ nun kullanım süresi PRO’ dan farklı olarak sınırlıdır. Doğal bir malzeme olan kauçuk zamanla aşınır ve rengi solar. Bu nedenle bu ürünün bakımını daha nazik bir şekilde yapman gerekir.

eKO serisindeki modelleri yoğun seanslarda kullanmaktan kaçınmalısın. Ashtanga ya da Vinyasa pratikleri ürünün yüzeyinin daha çabuk yıpranmasına neden olur. Bu sebeple bu pratiklerde eKO yerine daha dayanıklı olan PRO serisini kullanmak daha mantıklıdır.

Sana En Uygun Olana Karar Verirken

Sonuç olarak her iki ürün de üstün özelliklere sahiptir. Serilerin kendi içindeki üç model de farklı amaçlara hitap eder. Boyutlarına ve ağırlıklarına göre sınıflandırılan modellerden ihtiyaçlarına en uygun olanı seçebilirsin.

Çok fazla seyahat ediyorsan beğendiğin serinin Travel modelini düşünebilirsin. Şehir içinde farklı noktalarda yoga yapıyorsan Lite model hem aradığın konforu hem de istediğin incelik ve ağırlığı sana sunar. Çok fazla gezmiyorsan temel modelleri değerlendirmen yerinde bir tercih olacaktır.

Kapalı hücreli yapıya sahip eKO ve PRO’yu ekstra tutuş sağlamak için bir havluyla kullanabilirsin. Böylece ne kadar terlersen terle sabit kalırsın, dengen bozulmaz. Poz geçişlerinde kaymazsın ve pratiklerin kesintisiz sürer. Tam olarak nasıl bir model aradığını biliyorsan bu iki üstün üründen biri senin ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılayacaktır.

VIE ACTIVE SEPETTE EK %20 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA

İndirimli Vie Active Ürünlerini Keşfet

Sepet