Manduka Yogitoes+ Repreve: Daha Üstün, Daha Çevreci – Stilefit.com
Manduka Yogitoes+ Repreve: Daha Üstün, Daha Çevreci - Stilefit.com

Manduka Yogitoes+ Repreve: Daha Üstün, Daha Çevreci


Manduka Yogitoes+ Repreve, Manduka’nın yogiler için en son piyasaya sunduğu üstün performans havlusudur. Esnek yapısı, sıvı emme kabiliyeti, dayanıklılığı ve kaydırmazlığına ek olarak Manduka’nın en sürdürülebilir ürünüdür.

Bir Yogitoes+, tam 11 pet şişenin geri dönüştürülmesiyle elde edilen Repreve performans ipliklerinden üretilir. Repreve, giyim sektöründe dünyaca ünlü birçok şirketin iş birliği içinde olduğu çevreci bir markadır. Markanın ürettiği iplikler ayakkabıdan çantaya, yoga ürünlerinden giysiye, pek çok farklı üründe kullanılır.

Repreve Nedir?

“Gelecek dündür” mottosuyla hareket eden Repreve, dakikada 4300 plastik şişeyi geri dönüştürerek performans ipliği üretmektedir. Gezegenin geleceği için büyük sürdürülebilir adımlar atan Repreve, dünya çapında geçerli prestijli sertifikalara sahiptir. OEKO-TEX, Global Recycled Standard, OceanCylce, EFSA bu sertifikaların arasında yer almaktadır.

Markanın ürettiği performans iplikleri kullanıldığı ürünün kalitesini ve dayanıklılığını arttırırken daha çevreci olmasını sağlar. Repreve iplikleriyle üretilen ürünler daha uzun ömürlü, daha konforlu, daha çevreci ve daha esnektir. Repreve’i giyim sektörünün yanında ayakkabılarda, ev eşyalarında, otomotiv sektöründe ve endüstriyel ürünlerde görebilirsin.

Markaya çevreci özellik kazandıran yalnızca geri dönüştürülmüş iplik üretmesi değildir. Üretim sırasında kullandığı yöntemler de gezegenin sağlığına katkı sağlayacak şekildedir. Repreve, daha az su ve daha az enerji kullanımı ilkesiyle hareket etmektedir.

Yogitoes+ Repreve Yoga Matı Havlusu Nedir?

Yogitoes, yoga sırasında terlemeye bağlı oluşan kayma sorununu gidermek için Manduka tarafından tasarlanan havludur. Yogitoes+ ise bu mat havlusunun yeni nesil versiyonudur. Mat havlusu üstün teknik yapısı sayesinde daha dayanıklıdır. Sıvı emme ve tutuş kabiliyeti daha fazladır.

Yoga matı havlusu serisiyle Manduka tüm seviye yoga seanslarına uyumlu bir ürün hedeflemiştir. Yoga sırasında terlediğinde mat yüzeyinde sıvı birikebilir. Buna bağlı olarak da kayma sorunu yaşayabilirsin. Havlu sıvıyı yüzeyden uzaklaştırdığı için bu sorunu ortadan kaldırır. Tüm matlarla uyumludur. Seanslarını konforlu bir şekilde tamamlarsın.

Repreve performans iplikleriyle yenilenen Yogitoes+, serinin önceki yoga matı havlularıyla aynı amaca sahiptir. Yalnızca eskisine göre daha gelişmiş özellikler taşır.

Yogitoes+ Repreve Hangi Özelliklere Sahiptir?

Manduka’nın son tasarımı daha dayanıklıdır ve sıvıyı daha iyi emer. Ek olarak daha sürdürülebilir bir yapıdadır.

  • %83 geri dönüştürülmüş malzemeden üretildiği için çevreci bir performans ürünüdür.
  • Manduka havlu piyasadaki diğer modellerden %50 daha fazla emici özelliktedir.
  • Yogitoes+ ne kadar çok sıvı emerse o kadar yüksek tutuş sağlar. Yani ne kadar terlersen o kadar iyi tutunursun. Havlu kuruyken performans desteği sunamaz, kullanmadan önce hafifçe nemlendirmen yeterlidir.
  • Üstün dayanıklılık özelliği ile rakiplerinden %60 daha uzun ömürlüdür.
  • Havlunun yüzeye yapışmasını sağlayan Skidless silikon teknolojisi mat havlusuna kaydırmaz özellik kazandırır. Havluyu yerleştiği yüzeye sabitleyen silikon noktacıklar ürünün hareket etmesini önler.
  • Kaydırmaz yoga matı havlusunu plajda ya da Pilates yaparken kullanabilirsin. Spor salonu ve seyahatler için de idealdir.
  • Ürün matların yüzeyi kadar diğer zeminlerle de uyumludur. Havlunu hem yoga matının üzerinde hem de direkt zeminde kullanabilirsin.

    Yogitoes+ Yoga Havluları Ne İşe Yarar?

    İleri seviye yoga hareketleri ve Hot Yoga seansları, terlemenin en yoğun yaşandığı egzersizler arasındadır. Birçok yoga matı kapalı hücreli yapıya sahiptir. Bu nedenle sıvıyı emmezler. Matın yüzeyinde biriken sıvı ise yoga seansı sırasında ellerin ve ayakların kaymasına sebep olur. Manduka yoga matı havlusu tam olarak bu sorunu gidermek için tasarlanmış olan bir üründür.

    Hareket sırasında terlemek vücudun doğal tepkisidir ve herkes terler. Eğer yoga sırasında terleyen bir yapın varsa Manduka yoga matı havlusu kullanabilirsin. Eğer yoga sırasında çok çok terliyorsan, kesinlikle bir Yogitoes+’a sahip olmalısın. Yoga matı havlusu, matın yüzeyinde kaymaya başladığını hissettiğin anda devreye girerek ıslaklığı alır. Sıvıyı emdikçe daha üstün tutuş sağlar. Bu şekilde seansını bölmek zorunda kalmadan rahatça tamamlayabilirsin.

    Bu gelişmiş özellikli havlu sahip olduğun mata ekstra kaydırmazlık, yüksek tutuş ve hijyen sağlar. Eğer pratiklerini bir stüdyoda farklı bir mat üzerinde yapıyorsan kendi havlunla güvenli bir şekilde yoga yapabilirsin. Seans bitiminde havlunu yıkaman yeterli olacaktır.

    Ürünün tasarımında yer alan Skidless silikon noktacıklar her yüzeye tutunabilir. Böylece dilediğin yerde yoga yapabilirsin. Bu özellikli havluyu seyahatlerde yanında götürebilirsin. Hafif olması ve kolayca katlanması sayesinde valizinde fazla yer kaplamaz. Temizliği kolaydır. Yogitoes+ her yönden pratik ve konfor sağlayan bir üründür.   

     

    VIE ACTIVE SEPETTE EK %20 İNDİRİM FIRSATINI KAÇIRMA

    İndirimli Vie Active Ürünlerini Keşfet

    Sepet